Vila-sana renova amb LED l'enllumenat del nucli urbà i del polígon

REDACCIÓ
28-12-2019
  • Vila-sana renova amb LED l'enllumenat del nucli urbà i del polígon

L’Ajuntament de Vila-sana acaba d’adjudicar les obres de la renovació de l’enllumenat del casc urbà de la població i del polígon industrial. Segons Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, “els primers estudis ens diuen que la posada en marxa dels leds suposarà una reducció de despesa d’un 40% en la factura de la llum, així com una millora substancial d’eficiència energètica en la lluita del municipi en contra del canvi climàtic”.

Les obres, per efectuar aquest canvi de bombetes de sodi de 150v. a leds de 40v. s’ha adjudicat aquest desembre a l’empresa Instalgrup S.C.P. per un import de 60.258 euros, repartits en 42,108 euros en l’actuació en el nucli urbà i 18.150 euros en la zona industrial. La previsió es que es duguin a terme durant el primer trimestre del proper 2020.

Un cop es produeixi el canvi d’enllumenat, el qual està inclòs en el Programa de dinamització territorial 2018-2019 de la Generalitat, a més d’una reducció de costos, també es preveu una millora de la il·luminació. Vila-sana fa dos anys també va renovar completament la il·luminació amb leds del seu Pavelló esportiu.

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta