Vilagrassa obre el cicle ‘Musicant l’Urgell’ amb ple de públic

X.SANTESMASSES
20-01-2020
  • Vilagrassa obre el cicle ‘Musicant l’Urgell’ amb ple de públic

L’església de Santa Maria de Vilagrassa es va omplir ahir al migdia durant el concert que van oferir alumnes de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, en el marc de la tercera edició del cicle Musicant l’Urgell, organitzat pel consell comarcal. En aquesta ocasió, el cicle va estrenar visites guiades per conèixer el patrimoni del municipi amfitrió prèvies a l’actuació musical.

L’alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, va valorar “molt positivament” la iniciativa, que va coincidir amb la festa major de Sant Sebastià d’aquest municipi. Per la seua part, el president del consell de l’Urgell, Gerard Balcells, també es va mostrar satisfet amb la resposta del públic i va manifestar que “l’objectiu és donar a conèixer el patrimoni més proper, de vegades desconegut, i dinamitzar la comarca”.

Pel que fa al concert, tant Serés com Balcells van posar en relleu “la sensibilitat de les famílies que aposten per l’educació musical”. L’actuació va anar a càrrec del conjunt de guitarres de l’escola de música de Bellpuig, l’orquestra de corda Arkeres i ensemble de violins de l’escola de música de Tàrrega i la banda de nivell elemental de l’escola de música d’Agramunt. Durant la visita guiada, els assistents van poder conèixer detalls de l’església, el peculiar campanar i la plaça del Sitjar de Vilagrassa. La pròxima sessió del Musicant l’Urgell, que va nàixer per donar a conèixer les escoles de música i dinamitzar l’Urgell, tindrà lloc el 9 de febrer a Rocafort de Vallbona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?