Vins i Boira celebra la seva 6ª edició

REDACCIÓ
Publicat: 
31-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vins i Boira celebra la seva 6ª edició
    Peu de foto: 
    Vins i Boira

L’Associació Vall del Corb projectarà una de les pel·lícules seleccionades al MOST Festival de Vilafranca del Penedès


Arriba una nova edició del cine-fòrum Vins i Boira organitzat anualment per l’Associació Vall del Corb. El proper 3 de febrer es projectarà la pel·lícula “La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu”, una de les seleccionades al MOST Festival Internacional de Cinema del Vi, organitzat pel VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Gràcies a la col·laboració de l’Associació Viu Guimerà i dels cellers de la Vall del Corb, el Casal Municipal de Guimerà serà la seu d’aquesta 6ª edició i comptarà amb la presència de la directora de la pel·lícula Clara Isamat i del director del festival, Xavier Fornos. L’acte constarà de la presentació del llargmetratge i, després de la seva projecció, d’un posterior col·loqui i un tast de vins i productes de la zona. L’entrada a l’esdeveniment serà mitjançant el sistema de taquilla inversa.

Aquesta activitat es duu a terme gràcies a un conveni amb el VINSEUM que permet gaudir d’una sessió anual del Most en ruta, cicle de projeccions que el MOST programa fora dels dies de festival (cada mes de novembre, al Penedès i al Priorat), també en una de les poblacions que formen part de la Vall del Corb.

El film escollit en aquesta ocasió, “La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu”, és un nou documental de Clara Isamat, la sommelier i autora de “Fermentación espontánea” i “Revolución líquida”, ambdós treballs premiats a les edicions de 2016 i 2018 del Most Festival. La realitzadora proposa una reflexió sobre el paper actual de les Denominacions d’Origen a través de la mirada d’altres realitats del món del vi.

Vins i Boira, nom que ret homenatge a dos grans protagonistes de la zona, és una activitat itinerant que ha passat per diferents poblacions del territori en qüestió com Sant Martí de Maldà i Vallbona de les Monges. Forma part de l’àmplia agenda d’activitats organitzades des de l’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb, que reuneix productores, elaboradores, artesanes, restauradores, allotjaments rurals i botigues, així com entitats i persones apassionades per la Vall.

Comparteix

També t'interessarà