Voluntaris retiren escombraries de la séquia del canal a Juneda

R. R.
04-03-2018
  • Voluntaris retiren escombraries de la séquia del canal a Juneda

Un petit grup de voluntaris de l’associació La Banqueta de Juneda es va calçar ahir al matí les botes impermeables per recórrer el llit de la quarta séquia del Canal d’Urgell i retirar branques i escombraries acumulades al llarg del tram integrat al parc urbà de la Banqueta.

L’entitat organitza de forma periòdica sessions de voluntariat per cuidar-se de les arbredes i el seu entorn al llarg de la séquia, però mai abans no havia portat a l’interior aquests treballs de neteja. “Aprofitem que hi ha poc caudal a l’hivern per retirar el que no ha d’estar a l’aigua”, va explicar el president de l’associació, Pere Olivart, qui va indicar que l’objectiu d’aquesta actuació és millorar l’aspecte del parc de la Banqueta.

Així doncs, ell i altres membres de l’entitat van començar la sessió de neteja cap a les onze del matí i van omplir bosses amb tota mena de rebutjos que van trobar al seu pas: des de branques caigudes a la séquia a objectes llançats de forma deliberada. Entre els rebutjos llançats a l’aigua, hi havia fins i tot alguna peça d’automòbil.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?