Wallapop, al Pla d’Urgell per fomentar el reciclatge

J.GÓMEZ
21-09-2019
  • Wallapop, al Pla d’Urgell per fomentar el reciclatge

Al costat del nou aplicador, també s’ha previst, a començaments d’octubre, iniciar una nova campanya a les xarxes socials, basada en 5 vídeos que retraten successos freqüents a la vida real, com el fet que hi ha veïns que prefereixen dipositar mobles i altres objectes al costat dels contenidors. En aquest cas, el vídeo recordarà que existeix un servei de recollida d’objectes voluminosos, tal com va explicar el tècnic de l’àrea de Medi Ambient del consell comarcal, Ramon Montserrat.

El president del consell comarcal, Rafel Panadés, va explicar que l’objectiu de totes aquestes accions és prolongar la vida útil de l’abocador comarcal, que actualment ja és de 65 anys. Panadés va remarcar que reciclar també repercuteix de forma favorable en la butxaca dels veïns, ja que, “com més es recicla, menys costa el servei, ja que paguem per cada tona d’escombraries que entra a l’abocador”. Segons les dades de l’any 2018, l’abocador del Pla d’Urgell va rebre 9.200 tones de residus urbans.

El consell publicarà vídeos a les xarxes socials per conscienciar els veïns de la necessitat de reciclar

Panadés va visitar ahir l’abocador de Castellnou acompanyat pel nou gerent de l’entitat comarcal, Carles Esquerda; l’alcalde del municipi, Jordi Llanes, i el regidor Josep Maria Pascual.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta