WhatsApp incorpora 3 noves funcions de privacitat

REDACCIÓ
12-08-2022
  • WhatsApp incorpora 3 noves funcions de privacitat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

Al llarg dels anys, WhatsApp ha anat afegint nous nivells de protecció de la privacitat al voltant dels missatges i continguts dels seus usuaris. En aquest sentit, l’aplicació de missatgeria més utilitzada del món ha anunciat noves funcions de privacitat que sumaran més nivells de protecció i volen dotar els usuaris de “més control” sobre els seus missatges. Aquestes són les tres noves funcions que incorpora la plataforma:

  • Sortir dels grups en silenci: Podràs sortir d'un grup de manera privada, sense anunciar-ho. Ara, en lloc de notificar a tothom que has abandonat el grup, només s'informarà als administradors. 
  • Tria qui pot veure que estàs en línia: Veure quan estan en línia o no els teus amics/gues o familiars ens ajuda a sentir-nos connectats els uns amb els altres, però tothom hem viscut moments en els quals volíem revisar el nostre WhatsApp en privat. Per aquests moments en els quals vols mantenir la teva presència en línia en privat, l’aplicació introdueix la possibilitat de seleccionar qui pot i qui no pot veure quan estàs en línia.
  • Bloqueig de captura de pantalla per a missatges de visualització única: La visualització única s’ha convertit en una forma molt popular de compartir fotos o arxius multimèdia que no necessiten tenir un registre digital permanent. Doncs ara, WhatsApp vol augmentem la seva protecció habilitant el bloqueig de captura de pantalla per als missatges de visualització única. Aquesta funció està en període de proves i estarà disponible per als usuaris properament.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com afrontes l'arribada del setembre?