Xavi Roy renova un any més com a entrenador del Lleida.Net Alpicat

J.C.M.C.
07-06-2018
  • Xavi Roy renova un any més com a entrenador del Lleida.Net Alpicat

El Lleida.Net Alpicat, que la temporada que ve afrontarà la tercera campanya a la Primera divisió, ha renovat per un any més el tècnic, Xavi Roy, així com el gruix de la plantilla. El club buscarà únicament un parell de fitxatges per reforçar la plantilla i passar a lluitar per les posicions d’ascens, després d’haver salvat la categoria a l’última jornada.

Xavi Roy, l’home que va portar l’Alpicat a la Primera divisió, seguirà una temporada més al capdavant de l’equip. Roy fa dotze temporades que entrena l’Alpicat, al qual va arribar el 2005, el seu segon any de vida. El club ha volgut mantenir el bloc i també ha arribat a un acord de renovació amb sis dels jugadors.

Es tracta del porter Ricard Casals, a més de Joan Ramon Serret, Miquel Serret, Mats Zilken, Eduard Piñol i Lluís Alsina. Aquest últim, que alternava partits amb el filial, passarà a ser jugador del primer equip a tots els efectes.

L’equip només tindrà, en principi, un parell de baixes. Es tracta dels joves Pol Franci i el segon porter, Gerard Folguera, que no seguiran la temporada vinent. Els altres dos jugadors de la plantilla, Edgar Peralta i David Ballestero, interessen al club, que els ha ofert la renovació, però encara no han arribat a un acord. L’Alpicat busca actualment un porter i un jugador de pista.

L’objectiu per al curs que ve és no patir tant i passar a lluitar als llocs de la part alta de la classificació. En la segona temporada a la categoria, l’Alpicat va segellar la permanència l’última jornada, malgrat que va ser el màxim golejador de la categoria. Pel que fa al pressupost del club, serà similar a l’actual, d’aproximadament 140.000 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?