Xerrada de l'Associació Empresa Familiar de Lleida sobre la inversió i acompanyament empresarial

REDACCIÓ
Publicat: 
09-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Xerrada de l'Associació Empresa Familiar de Lleida sobre la inversió i acompanyament empresarial
    Peu de foto: 
    Associació Empresa Familiar de Lleida

L’oficina d’Andbank de Prat de la Riba va acollir ahir una xerrada adreçada als socis de l’Associació Empresa Familiar de Lleida per informar sobre la inversió de les empreses familiars i el seu acompanyament en una expansió i possible venda. La xerrada, amb el títol “Empreses familiars que inverteixen en empreses familiars” va anar a càrrec de Manel Cerqueda, Conseller Delegat del Banc.
 
L’associació Empresa Familiar de Lleida és una organització sense ànim de lucre i d’àmbit lleidatà que agrupa les principals empreses familiars líders en els seus sectors d’activitats. Els socis que la formen són famílies propietàries que sumen, entre totes, més de 3.000 treballadors, i el 50% tenen presència en els cinc continents.
 
Fundada el 2001 té la seu al Parc Tecnològic de Lleida i s’ha consolidat com a interlocutora d’associacions de referència sobre l’empresa familiar en administracions, institucions, mitjans de comunicació i la societat en general. L’associació transmet, mitjançant les seves activitats, la importància d’aquest tipus de companyies com a forces generadores de riquesa i treball al territori.

Comparteix

També t'interessarà