Xoca contra dos vehicles estacionats i dóna positiu a la prova d’Alcoholèmia a Lleida

REDACCIÓ | Maria Lozano
29-06-2021
  • Xoca contra dos vehicles estacionats i dóna positiu a la prova d’Alcoholèmia a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Aquesta matinada la Guàrdia Urbana ha intervingut  al Carrer Bonaire arran d’un xoc d’un turisme contra dos vehicles estacionats. Els agents han comprovat que la conductora del turisme de 31 anys, veïna de Lleida, presentaba símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. Al fer-li la prova ha donat positiu amb 0.79 mg/l. Els agents han instruït les digilències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Per una altra banda, una patrulla ha aturat un turisme arran d’una infracció a la plaça Ricard Vinyes. Els agents han comprovat que el conductor, de 41 anys, presentaba símptomes de trobar-se ebri. Els agents han requerit que es fes la prova d’alcoholèmia aquest  i s’ha negat. Els agents l’han conedmnat penalment per negar-se a realizar les proves d’alcolèmia.
A més, el conductor del vehicle duia a dins del turisme més de 100 comprimits de Trankimazin i Metadesin sense recepta. Els agents l’han denunciat per tinença il·lícita de substàncies psicotròpiques.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?