XXIIIè Trofeu Albert Costa per Setmana Santa, a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
19-03-2024
Actualitzat: 19-03-2024 18:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • XXIIIè Trofeu Albert Costa per Setmana Santa, a Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El Club Tennis Urgell de Lleida serà l'escenari de la XXIIIa edició del Trofeu Albert Costa - XXXIVè Torneig Setmana Santa de Tennis, que es durà a terme del 22 al 26 de març. El torneig destaca per la presència de tres dels quatre semifinalistes de l'Estatal masculí, incloent-hi el subcampió, Tomas Martin Duffek, mentre que en la categoria femenina hi participaran totes les quart-finalistes del darrer Campionat d'Espanya, encapçalades per la campiona, Sofia Elena Tatu. Astrid Rogés, originària de Lleida, serà l'única representant local a la fase final.

Irene Basalo i Toni Escarda triomfen al Trofeu Albert Costa
Peu de foto: 
Foto CT Urgell

Enguany el torneig presenta dos quadres molt potents, especialment en femení, que ha aconseguit reunir totes les quart-finalistes del Campionat d'Espanya i una jugadora de vuitens. Així, els aficionats podran veure en acció la campiona d’Espanya, Sofia Elena Tatu, la subcampiona, Ainara García, i Sofia Kova, semifinalista, a més de Nonna de Ribot, campiona de Catalunya. Hi haurà jugadores de nou federacions (València, Madrid, Castella-Lleó, Múrcia, Andalusia, Astúries, Balears, Aragó i Catalunya).

Al quadre masculí, es comptarà representants de vuit federacions. Destaquen els noms de Luca Daraban i Teo Casadesús, semifinalistes del campionat d'Espanya i, a la vegada, campió i semifinalista del Campionat de Catalunya, respectivament. També hi seran Pablo Jiménez, subcampió de Catalunya, i Diego Mínguez, campió d'Aragó. 

La representació lleidatana quedarà únicament en mans d’Astrid Rogés, que va assolir superar la fase prèvia. La jugadora del Natació Lleida és subcampiona de Catalunya i campiona provincial infantil. També va superar la prèvia Victòria Meza (Cercle Sabadellès), campiona Catalunya aleví 2024.

Les semifinals es disputaran el dilluns 25 de març, mentre que les finals tindran lloc el dimarts 26, simultàniament a partir de les 10.30 hores, amb entrada gratuïta per als espectadors interessats.

Comparteix

També t'interessarà