Zoe Valero, nova presidenta de PIMEC Joves Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
29-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Zoe Valero, nova presidenta de PIMEC Joves Lleida
    Peu de foto: 
    PIMEC

El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat el nomenament de Zoe Valero com a nova presidenta de PIMEC Joves Lleida, en substitució de Júlia Arnó.

Davant del seu recent nomenament, Zoe Valero encara aquesta nova etapa amb "moltíssima il·lusió, sent conscient de l'empremta que deixa la meva predecessora i volent continuar fent el camí tan bé com ella".

La nova presidenta de PIMEC Joves Lleida ha explicat que alguns dels seus objectius són "aconseguir teixir una xarxa empresarial jove per estar connectats, conèixer els projectes de Lleida i ser un altaveu i un espai per a molts joves empresaris que aporten talent i il·lusió al territori". Zoe Valero ha reivindicat la importància de dotar les zones rurals de les infraestructures i serveis necessaris "per acollir nous projectes empresarials i oferir oportunitats als joves, com, per exemple, estratègies orientades a la retenció del talent". Valero també ha manifestat que un dels reptes del col·lectiu jove del territori és "treballar i esforçar-nos per fer més gran el panorama empresarial lleidatà, fomentant el compromís amb la cultura de l'esforç i la feina ben feta".

Zoe Valero és graduada en Dret per la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona i també s'ha format en comunicació gastronòmica, gestió comercial i màrqueting online. Actualment, és la segona generació de Torrons Fèlix, empresa que lidera amb la seva família des de fa nou anys. En aquest sentit, la nova presidenta de PIMEC Joves Lleida ha explicat que és essencial incentivar la continuïtat de les pimes i desenvolupar polítiques que facilitin la transmissió d'empreses, com els programes d'acompanyament i el suport financer. A més, Valero és també jutgessa de pau titular a Agramunt i forma part de la Comissió Dona i Empresa de PIMEC i del col·lectiu Mujeres en Gastronomia de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà