Zoo, Itaca Band i Marc Marzenit seran caps de cartell de la festa major de Mollerussa

J.GÓMEZ
01-05-2019
  • Zoo, Itaca Band i Marc Marzenit seran caps de cartell de la festa major de Mollerussa

Zoo i Allioli, divendres; i Itaca Band i Marc Marzenit, dissabte, seran els protagonistes dels concerts de la festa major de Mollerussa, que se celebrarà del 16 al 19 de maig. Aquest any, la Comissió de Festes va celebrar una votació popular a través de les xarxes socials en la qual van participar unes 400 persones que van escollir la música d’Itaca Band i Zoo, tal com van explicar ahir l’alcalde, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Festes, Griselda Soteras, i el tècnic de l’àrea, Àlex Culleré. La programació musical començarà dijous amb el concert del grup de versions The Aguateques, que es farà a la renovada plaça Manuel Bertrand. Val a destacar que tots els concerts seran gratuïts, excepte el previst a L’Amistat de la Sant Andreu Jazz Band, previst per diumenge a les 7 de la tarda.

L’acte va servir per presentar el cartell de les festes, amb els gegants Comte i Comtessa com a protagonistes, obra de l’alumna del col·legi El Carme Tània Martorell, guanyadora del concurs en què han participat les escoles de Primària.

Sense sexisme ni discriminació

No vull la teva opinió, vull el teu respecto o Jo decideixo quan acabo la nit són dos dels 21 lemes de la campanya de la festa major Mollerussa, lliure de sexisme i discriminació, que es podran llegir en uns cartells que compten amb joves locals com a protagonistes. Els concerts nocturns tindran un punt d’atenció d’informació i actuació en casos d’agressions sexistes o discriminatòries.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Què en penses del tancament de Hasel al Rectorat contra el seu empresonament?