Els templers tornen al Castell del Gardeny

Els templers tornen al Castell del Gardeny

dijous 08 de juliol 2021

El Castell del Gardeny recupera les 'Nits del Temple', una activitat familiar plena de cultura. Les diferents jornades tindran lloc des d'aquest mes de juliol fins al setembre. Turisme de Lleida organitza l'esdeveniment en 4 activitats diferents; Templer per una nit, La poderosa Comanda de Gardeny, Vespre Musical a l'Església de Gardeny i Històries des del meu Castell.

L'activitat de 'Templer per una nit' es realitzarà els dies 8 i 22 de juliol, el 5 i 19 d'agost i el 2 de setembre a les 20:30 h es farà una visita familiar dinamitzada de la mà de Nomon Turisme Cultural i es recomana per a totes les famílies que vulguin sentir-se com a un templer del segle XIII.

'La Poderosa Comanda de Gardeny' consisteix en una visita històrica guiada pel Castell de Gardeny, es donaran a conèixer les estances i passadissos del castell mentre es relata l'activitat monacal i econòmica dels poderosos templers de Gardeny. Se celebrarà els dies 10 i 24 de juliol i el 14 i 28 d'agost a les 20:30 h.

L'altra activitat que conté les 'Nits del Temple' és el Vespre Musical a l'Església de Gardeny i consisteix en una visita, el visionament d'un audiovisual i una actuació musical de notes contemporànies de la flauta travessera de Maite Piñol i el piano de Víctor Alba. Els ritmes aniran des de jazz, pop, rock i bandes sonores que ompliran l'església de Santa Maria de Gardeny. L'actuació tindrà lloc el 17 i 31 de juliol, el 7 i el 21 d'agost i el 4 de setembre a les 19:30 h.

'Històries des del meu Castell' és la quarta activitat que s'ha programat pels dimarts 27 de juliol, 10 i 24 d'agost a les 19:30 h. Es tracta de llegendes i relats nascuts als carrers de Lleida, a l'Horta i vora del riu per a nenes i nens. L'entrada serà gratuïta per a un màxim de dues persones adultes acompanyants per cada grup de menors inscrits.

Tota la informació sobre inscripcions i més detalls de les activitats nocturnes d'aquest estiu es pot consultar al telèfon 973 700 319 o al correu infoturisme@paeria.cat.

← Tornar
© El Castell Templer de Gardeny · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EL CASTELL TEMPLER DE GARDENY Turó de Gardeny s/n LLEIDA · Tel: 973 271 942