El Castell dels Templers de Gardeny s’adhereix a la xarxa de Castells i Palaus turístics de l’estat

El Castell dels Templers de Gardeny s’adhereix a la xarxa de Castells i Palaus turístics de l’estat

dijous 14 de març 2024

El Castell de Templers de Gardeny, un emblema del patrimoni històric de Lleida, s'ha unit a l'associació de “Castillos y Palacios Turísticos de España”, una iniciativa que busca potenciar i donar visibilitat al patrimoni cultural i històric. Aquesta xarxa, que compta amb el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme, té com a objectiu principal difondre i fer accessible a tothom el ric patrimoni que integra.

La decisió d'incorporar-se a aquesta xarxa ha estat aprovada per unanimitat al Consell Rector de Turisme de Lleida, presidit per Pilar Bosch, regidora de Promoció de la Ciutat i presidenta de Turisme de Lleida. Segons Bosch, l'adhesió del castell a aquesta xarxa suposa una oportunitat per difondre el patrimoni templer lleidatà i posicionar-lo a nivell nacional i internacional.

Ser membre d'aquesta xarxa ofereix diverses avantatges, com ara una major visibilitat, l'increment del flux de visitants, la possibilitat d'implementar tecnologies innovadores i la formació del personal tècnic.

En la mateixa reunió del Consell Rector de Turisme de Lleida, també s'ha informat sobre altres qüestions, com la liquidació del pressupost de l'exercici 2023, el reconeixement de crèdit d'aquest mateix any i les resolucions de presidència. A més, s'han exposat els decrets aprovats per concedir subvencions a entitats com la Federació d’Hostaleria, la Fecoll i la Ruta del Vi, en un esforç per continuar impulsant el turisme a la regió.

← Tornar
© El Castell Templer de Gardeny · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EL CASTELL TEMPLER DE GARDENY Turó de Gardeny s/n LLEIDA · Tel: 973 271 942