Referent de la setmana

Postureig Lleida

lleida.com
Postureig Lleida

Nom: Sr. Postu
Data de naixement: No se sap
Edat: No se sap
Professió: Heroi lleidatà

Postureig Lleida o Sr Postu és un personatge sorgit arran de les diverses paròdies de Postureig a la xarxa, moviment que se’n reia dels costums de la gent en diferents situacions i indrets.

Poc a poc, el nostre Postureig lleidatà va anar prenent forma i es va separar de les altres paròdies de la xarxa, dotant-se de personalitat pròpia i començant a crear iniciatives solidàries per recaptar diners en beneficis de diverses associacions i lluites. Adima (càncer de mama), afectats pel càncer de pròstata, Arrels – Sant Ignasi, les protectores d’animals, Creu Roja, Càritas Lleida, Down Lleida i el banc dels Aliments de Lleida són els que s’han beneficiat dels més de 35.000 euros recaptats gràcies a les xapes solidàries, que s’han venut en més de 40 establiments de tota la província de Lleida. Vestit sempre amb el barret de l’Aplec (molt posturil) i amb una màscara d'Spiderman que li garanteix l’anonimat, el Sr. Postu s’ha passejat per desenes d’actes socials, entregues de premis i concursos que li reconeixen el seu compromís solidari i social, imprescindible en aquests moments difícils.

A banda, el Sr. Postu té una vessant humorista molt subtil, que retrata perfectament la idiosincràsia del nostre territori, els seus costums i les dèries dels seus personatges més rellevants. A Lleida.com li hem dedicat una pàgina amb tots els seus muntatges.

La seva popularitat s'ha difós a través de les xarxes; a Facebook té més de 17.000 seguidors i més de 4.300 a Twitter.

Humor sí, compromís també.

Comparteix

Setmanes anteriors

Saúl Craviotto
Setmana 23

Saúl Craviotto Rivero va néixer a Lleida el 3 de novembre de 1984 i és piragüista i policia nacional.

L'Aplec del Caragol
Setmana 20

Des de 1980, i durant un cap de setmana del mes de maig, la ribera del riu Segre i els Camps Elisis es converteixen en l’escenari de l’Aplec del Caragol...

Institut Josep Lladonosa de Lleida
Setmana 10

L'institut Josep Lladonosa, ubicat al barri de Pardinyes de Lleida està avalat pels més de 25 anys d'experiència en el món docent.

Pàgines

Agenda

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Enquesta