Referent de la setmana

Postureig Lleida

lleida.com
Postureig Lleida

Nom: Sr. Postu
Data de naixement: No se sap
Edat: No se sap
Professió: Heroi lleidatà

Postureig Lleida o Sr Postu és un personatge sorgit arran de les diverses paròdies de Postureig a la xarxa, moviment que se’n reia dels costums de la gent en diferents situacions i indrets.

Poc a poc, el nostre Postureig lleidatà va anar prenent forma i es va separar de les altres paròdies de la xarxa, dotant-se de personalitat pròpia i començant a crear iniciatives solidàries per recaptar diners en beneficis de diverses associacions i lluites. Adima (càncer de mama), afectats pel càncer de pròstata, Arrels – Sant Ignasi, les protectores d’animals, Creu Roja, Càritas Lleida, Down Lleida i el banc dels Aliments de Lleida són els que s’han beneficiat dels més de 35.000 euros recaptats gràcies a les xapes solidàries, que s’han venut en més de 40 establiments de tota la província de Lleida. Vestit sempre amb el barret de l’Aplec (molt posturil) i amb una màscara d'Spiderman que li garanteix l’anonimat, el Sr. Postu s’ha passejat per desenes d’actes socials, entregues de premis i concursos que li reconeixen el seu compromís solidari i social, imprescindible en aquests moments difícils.

A banda, el Sr. Postu té una vessant humorista molt subtil, que retrata perfectament la idiosincràsia del nostre territori, els seus costums i les dèries dels seus personatges més rellevants. A Lleida.com li hem dedicat una pàgina amb tots els seus muntatges.

La seva popularitat s'ha difós a través de les xarxes; a Facebook té més de 17.000 seguidors i més de 4.300 a Twitter.

Humor sí, compromís també.

Comparteix

Setmanes anteriors

Universitat de Lleida
Setmana 42

La Universitat de Lleida (UdL) va ser fundada l'any 1300 per Jaume el Just. Avui en dia és la més antiga de Catalunya i una de les més antigues d'Europa.

Berta Puigdemasa
Setmana 37

Berta Puigdemasa, nascuda l'any 1987, és una arpista atípica lleidatana.

Parc Astronòmic del Montsec
Setmana 33

El Parc Astronòmic Montsec (PAM) és una iniciativa del Govern de Catalunya per tal d'aprofitar les aptituds i potencialitats de la zona del Montsec per a la realització de recerca, formació i...

Pàgines

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que a les escoles catalanes es fa adoctrinament polític?