Referent de la setmana

Postureig Lleida

lleida.com
Postureig Lleida

Nom: Sr. Postu
Data de naixement: No se sap
Edat: No se sap
Professió: Heroi lleidatà

Postureig Lleida o Sr Postu és un personatge sorgit arran de les diverses paròdies de Postureig a la xarxa, moviment que se’n reia dels costums de la gent en diferents situacions i indrets.

Poc a poc, el nostre Postureig lleidatà va anar prenent forma i es va separar de les altres paròdies de la xarxa, dotant-se de personalitat pròpia i començant a crear iniciatives solidàries per recaptar diners en beneficis de diverses associacions i lluites. Adima (càncer de mama), afectats pel càncer de pròstata, Arrels – Sant Ignasi, les protectores d’animals, Creu Roja, Càritas Lleida, Down Lleida i el banc dels Aliments de Lleida són els que s’han beneficiat dels més de 35.000 euros recaptats gràcies a les xapes solidàries, que s’han venut en més de 40 establiments de tota la província de Lleida. Vestit sempre amb el barret de l’Aplec (molt posturil) i amb una màscara d'Spiderman que li garanteix l’anonimat, el Sr. Postu s’ha passejat per desenes d’actes socials, entregues de premis i concursos que li reconeixen el seu compromís solidari i social, imprescindible en aquests moments difícils.

A banda, el Sr. Postu té una vessant humorista molt subtil, que retrata perfectament la idiosincràsia del nostre territori, els seus costums i les dèries dels seus personatges més rellevants. A Lleida.com li hem dedicat una pàgina amb tots els seus muntatges.

La seva popularitat s'ha difós a través de les xarxes; a Facebook té més de 17.000 seguidors i més de 4.300 a Twitter.

Humor sí, compromís també.

Comparteix

Setmanes anteriors

Mamapop
Setmana 08

Mamapop és un concert solidari que se celebra anualment des del 2014 i on els clàssics del Pop Rock Internacional amb...

Antoni Tolmos
Setmana 04

L'Antoni Tolmos és un pianista i compositor lleidatà expert en...

Arrels Sant Ignasi
Setmana 51

La Fundació Social Sant Ignasi de Loiola neix en el sí de la comunitat parroquial jesuïta de Sant Ignasi de Loiola de Lleida, que decideix donar atenció a...

Pàgines

Agenda

febrer

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que s'hauria d'impedir el transfuguisme per llei?