El major exponent de l'estupidesa humana

El major exponent de l'estupidesa humana

dissabte 11 d'abril 2015 - 23:15
Petjades de dinosaure a Coll de Nargó
Petjades de dinosaure a Coll de Nargó

Fa unes setmanes, algú terrorista es va carregar part del jaciment de nius d'ous de dinosaure que hi ha a Coll de Nargó. D'aquelles coses que no entren dins de la meva petita ment... Destrossar per destrossar. Podria tenir alguna explicació el fet de voler robar alguna cosa per treure'n un benefici però això no duu enlloc. I he parlat de terroristes perquè les conseqüències dels actes són les mateixes que les destrosses que fa l'Estat Islàmic a l'Irak i altres països. Fer desaparèixer restes que porten molts anys a la Terra, les de l'Irak des del segle IX abans de Crist. Les de Nargó, 70 milions d'anys.

Quan va passar això a Coll de Nargó estaven a punt de reobrir el museu, la Dinosfera, totalment renovat. Paga la pena anar a veure'l, el museu i el jaciment on encara hi ha restes per visitar. Des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona em van demanar si podia escriure un article sobre tot el succeït i, de pas, sobre la nova Dinosfera. Doncs aquí teniu l'enllaç:

http://www.blogmuseuciencies.org/2015/04/70-milions-danys-desapareguts-en-un-instant/

Què motiva a alguns arribar a aquests àctes de ràbia i destrucció? Incultura, bogeria, maldat...? Fets com aquests, totalment irreverssibles, demostren fins on arriba l'estupidesa humana.

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de nuriatomas
Nascuda a Barcelona l'any 1968. Dona, mare, vital i poc conformista. D'arrels pirinenques, torno a les muntanyes de l'Alt Urgell ja fa uns quants anys. Biòloga de professió i gran amant de la natura i la fotografia, cada dia em proposo que joves adolescents gaudeixin de la ciència i l'entorn com ho faig jo. Compromesa amb el país, formo part d'Òmnium Cultural i l'ANC i des d'elles lluito per tenir una terra més lliure.
Segueix-me :

Altres entrades del autor