La campanya Argentina

La campanya Argentina

divendres 11 de juliol 2014 - 00:00
La campanya Argentina
Foto: Leo-Messi.net

Des de fa uns quants mesos hi ha una forta campanya des dels mitjans de Barcelona per vendre’ns que aquest Mundial de futbol hem d’anar amb Argentina. La raó és clara, sembla ser que hi juga un futbolista que també juga a un equip de Barcelona que necessita sentir-se estimat. És evident que hi ha certa animadversió cap a la selecció espanyola, ja sigui per motius polítics o sentimentals, per això una part molt important de catalans, els que voten diferent a la resta de l’estat espanyol, aquest Mundial han decidit anar amb una altra selecció. Alguns diuen que van amb Argentina per simpatia i d’altres perquè hi juga un tal  Messi.

El motiu principal és, com deia, que Messi es senti estimat, content, feliç. Estem parlant d’un jugador que cobra, en un any, el mateix que tots els lleidatans junts, i l’hem de fer feliç dient que ara tots simpatitzem amb la seva selecció. Des de l’altre costat d’Atlàntic es deuen fer un bon fart de riure gràcies a nosaltres. Els diré que si aquest noi, tenint la vida resolta per ell i les seves catorze generacions posteriors, necessita sentir-se estimat, es que com a societat necessitem un toc d’atenció important.

Ja fa setmanes que els mitjans analitzen el Mundial “en clau Barça”, que els telenotícies obren els esports amb l’única jugada d’un Messi que és el jugador que menys ha corregut en tot el campionat o que fem reportatges als bars on els argentins van a veure els partits. Estem fent el ridícul d’una forma desproporcionada.

Vam posar el crit al cel al saber les primes que els de l’espanyola suposadament cobrarien si guanyaven el campionat, i ara animem a un jugador que cobra 1,5M€ al mes i que ha intentat estafar 15M€ a Hisenda (imaginem a on podrien anar destinats). Si fos un polític li demanaríem el cap i cridaríem, com que és futbolista li demanem gols i aplaudim.

Per cert, jo diumenge aniré amb Alemanya.

Comparteix-ho

Altres entrades del autor