Som-hi!

Som-hi!

dimarts 04 de març 2014 - 21:00

Fa uns dies em van proposar formar part d’aquest grup de blogs de Lleida.com. I vaig acceptar amb molt de grat. Els ho vull agrair. Jo us explicaré coses des del Pirineu, des d’un dels municipis més grans i despoblats de l’Alt Urgell, les Valls de Valira. A tocar de la Seu d’Urgell, amb Andorra a dos passos i amb ganes de descobrir i compartir els racons més magnífics del territori.

No serà pas la meva primera experiència davant del teclat d’un ordinador. L’any 2007 em vaig embrancar en el món dels blogs i va néixer I la Núria, com ho veu?, un espai on abocar tot tipus de pensaments però que amb el temps ha resultat un lloc on parlo bàsicament de país, de natura i d’educació. Us convido a passejar-hi.

Des d’aquí us aniré mostrant el nostre país, el territori, les coses que hi passen, els petits tresors que ens envolten. En parlarem i reflexionarem. I desitjo poder transmetre-us el sentiment d’estimació que tinc jo per aquesta terra.

Comparteix-ho

Sobre l'autor

imatge de nuriatomas
Nascuda a Barcelona l'any 1968. Dona, mare, vital i poc conformista. D'arrels pirinenques, torno a les muntanyes de l'Alt Urgell ja fa uns quants anys. Biòloga de professió i gran amant de la natura i la fotografia, cada dia em proposo que joves adolescents gaudeixin de la ciència i l'entorn com ho faig jo. Compromesa amb el país, formo part d'Òmnium Cultural i l'ANC i des d'elles lluito per tenir una terra més lliure.
Segueix-me :

Altres entrades del autor