Cabanera Fest

Esdeveniment

Cabanera Fest

Cabanera Fest
Cabanera Fest
Cabanera Fest
El Pont de Suert, Autor Roger Gras @rogergrasguia.
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

El Pont de Suert s'engresca amb un esdeveniment únic que uneix la cultura, l'art escènic, la gastronomia, la sostenibilitat i la bellesa del seu entorn natural: La Cabanera Fest. El festival, que se celebra per primera vegada, té lloc aquest 18 de maig, convertint els carrers de la localitat en un gran escenari.

 

El festival vol destacar el sector agroalimentari tant agrícola com ramader i promocionar el producte de km 0 del territori, ressaltant la seva àmplia gamma i la qualitat de l'oferta gastronòmica i artesanal. A més, La Cabanera Fest presenta una programació d'arts en viu, tallers interactius i espais de conscienciació ambiental, tot inspirat en la riquesa cultural i natural de la regió.

Un dels moments més esperats del festival és la visualització del curtmetratge documental sobre el sector agroalimentari i les tasques dels i les treballadores i productores agrícoles i ramaderes del municipi, destacant les seves feines i les seves contribucions. Aquest documental no només il·lustra les històries i les tradicions locals, sinó que també ofereix una mirada a la bellesa i la complexitat de la vida rural al Pont de Suert i tot ressaltant la importància del seu valor.

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31