Fira de Tardor de Sort

Esdeveniment

Fira de Tardor de Sort

Fira de Tardor de Sort
Fira de Tardor de Sort
Fira de Tardor de Sort
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

El proper 6 i 7 de novembre tindrem a Sort la tradicional Fira Multisectorial on també trobarem productes km 0 fets a la comarca, artesanies, i activitats ludico festives culturals per a tothom. L’ovella Xisqueta continua sent la protagonista d’aquesta fira i diumenge gaudirem de la tradicional Mostra de bestiar, el Concurs Morfològic i el Concurs de Gantxo. Ens veiem a Fira!

10:30h Ballada Popular de Sardanes organitzada per l’Associació de Sardanistes de Sort. Espai Gastrofira. Terraplé (davant estació autobusos)

12.00h La Gran Festa. La Cia Encara Farem Salat ens conviden a ballar cançons de creació pròpia i versions populars.   Música en directe per tota la família. Espai Gastrofira. Terraplé (davant estació autobusos)

13:00h Sessió Musical Sound System Black Foots Reggae. Espai Gastrofira. Terraplé (davant estació autobusos)

15:30h Lo Bibliocarretó. Contes de muntanya per petits i grans a càrrec de Sara Sareta. Espai Gastrofira.

16:30h La contribució de l’ovella Xisqueta en la investigació arqueològica sobre la ramaderia antiga. Xerrada Col.loqui a càrrec de: Ariadna Nieto Espinet (investigadora del GIP-Universitat de Lleida), Silvia Valenzuela Lamas (investigadora del IMF-CSDIC)I Gerard Cardona Fortuny (ramader de Xisqueta de Casa Ricou, Rivert.) Espai Carpa Fira: Plça Caterina Albert

18:00h 11è Concurs de Ratafia del Pallars. Dinamitzat per Lo Pau de Pons. Organitza: Fundació Casanovas-Sansa. Espai Carpa Fira (Plça Caterina Albert)

19:00h Espectacle Homenaje de la Cia. Diciembre. Organitza Ajuntament de Sort/ Pobles de Circ. Espai Teatre els Til.lers de Sort. Espectacle gratuït. Reserva la teva entrada aqui

20:00h Cançons Populars i de Taverna. Concert de la mà de Julivert. Espai GastroFira Terraplé (davant estació autobusos)

11.00h 15a Mostra d’Ovella Xisqueta, 6è Concurs Morfològic Nacional d’Ovella Xisqueta i 11è Concurs del Ganxo amb demostració de costums tradicionals de pastoreig . Organitza: Associació Catalana de Criadors d’Oví de Raça Xisqueta (ACOXI). Espai Ovella Xisqueta al Parc del Riuet

12.00h Espectacle Pelat. Artesania, moviment, poesia i equilibri. A càrrec de Joan Català. Espai: Plça Major.

13.30h Sound System Black Foots Reggae. Espai Gastrofira: Terraplé (davant estació autobusos).

15.30h Lo Bibliocarretó. Avui Contes d’animals per petits i grans a càrrec de Sara Sareta. Espai Gastrofira:  Terraplè (davant estació autobusos).

17.00h Batucada de la mà de Tun-Tu-Ka. Espai Fira

  • Esmorzars i aperitius de fira amb Ovella Xisqueta i productes KM0 als bars, restaurants i comerços del municipi durant tot el cap de setmana.
  • El dissabte, botigues obertes al Centre Comercial Històric del Carrer Major.
  • Espai Actiu i Lúdic SkiPallars a l’entrada del Parc del Riuet per l’Av. Diputació.
  • Espai Gastrofira amb food trucks del Pallars i Cerveses Artesanes.

megabanner2_espectacles

Agenda

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30