Mat Collishaw. The End of Innocence

Esdeveniment

Mat Collishaw. The End of Innocence

Mat Collishaw. The End of Innocence
Mat Collishaw. The End of Innocence
Mat Collishaw. The End of Innocence
Mat Collishaw. The End of Innocence
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
La Fundació Sorigué prossegueix la seva labor de difusió de l'art contemporani amb un nou projecte expositiu a Lleida, "Mat Collishaw. The End of Innocence". L'obra de Collishaw arriba per primera vegada a Catalunya després d'haver-se presentat al Real Jardín Botánico de Madrid. L'exposició, que va rebre més de 30.000 visitants, va ser la primera mostra individual de l'artista britànic a Espanya.
L'exposició presenta novetats respecte a la proposta de Madrid. El conjunt de peces exposades inclou escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions, i configura una fidel representació de la pertorbadora i captivadora obra de l'artista. Aquesta mostra convida al públic a reflexionar sobre qüestions centrades en el moment actual, emfatitzant la necessitat d'un desenvolupament sostenible, un respecte a l'entorn i un ús responsable de les noves tecnologies.
En la seva missió d’acostar l’art contemporani a tots els públics, la Fundació Sorigué porta a la seva seu de Lleida la provocadora proposta del creador britànic Mat Collishaw, després d’haver organitzat Mat Collishaw. Dialogues al Real Jardín Botánico de Madrid.
"Mat Collishaw. The End of Innocence" ofereix una visió integral de la pertorbadora i captivadora obra de l’artista. La selecció de peces inclou escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions, entre les quals destaca la icònica The End of Innocence (2009), pertanyent a la col·lecció Fundació Sorigué, que dóna nom a l’exposició.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

juliol

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?