Reobre la Fundació Sorigué

REDACCIÓ
02-09-2020
  • Reobre la Fundació Sorigué
  • Reobre la Fundació Sorigué

La Fundació Sorigué de Lleida va reobrir ahir de nou les portes amb la mostra que tenia exposada abans del seu tancament: Mat Collishaw. The End of Innocence, de l’artista britànic Mat Collishaw, molt pròxim al conegut grup dels Young British Artists, entre els quals es troben Damien Hirst i Tracey Emin. Així, la mostra inclou escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions. Les instal·lacions del carrer Alcalde Pujol han tornat amb un renovat sistema d’audioguia gratuït per a les visites i que podran consultar des dels telèfons mòbils a fi de garantir totes les mesures sanitàries i de seguretatcom va avançar LLEIDA.COM. En la mateixa línia, hi ha un nou horari d’obertura al públic: la mostra es podrà visitar de dimarts a dijous de 16 a 19 h, els divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i els caps de setmana i festius d’11 a 14 h.

L’exposició de Collishaw, inaugurada el passat 19 de setembre, havia rebut més de 7.500 visites fins al 13 de març passat, quan va tancar les portes. D’aquestes, 4.500 van ser estudiants que van participar en un programa pedagògic. Així mateix, el dilluns 14 de setembre es reiniciaran les visites educatives.

D’altra banda, les visites programades a Planta, amb seu a les instal·lacions de Sorigué a Balaguer, es reinicien el dissabte 3 d’octubre, adequant-se també a totes les mesures sanitàries.

Així mateix, a partir del gener s’hi podrà veure de forma permanent More Sweetly Play The Dance, l’obra audiovisual de l’artista sud-africà William Kentridge, que inaugurarà la temporada del Centre de Cutura Contemporànea de Barcelona a partir del 9 d’octubre en el marc de la mostra William Kentridge. El que no està dibuixat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta