L'Atlètic Lleida comença la temporada sumant un punt fora de casa

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

L'Atlètic Lleida comença la temporada sumant un punt fora de casa

dimarts 19 de setembre 2023

L'Atlètic Lleida, de taronja per coincidència de colors, va fer el seu debut a la nova categoria a Can Vidalet. Una primera jornada que arribava després d’una pretemporada amb moltes proves i que arribada l’hora de la veritat s’ha pogut veure l’evolució positiva del grup.

Foto: Can Vidalet

L’Arrencada del partit ha estat difícil pels lleidatans que han hagut d’aguantar l’empenta dels locals que ben aviat, 7 minuts després, ja havien estavellat una pilota al travesser. L’equip no es trobava còmode al camp i les imprecisions marcaven el joc. L’equip local aprofitant una d’aquestes indecisions a la defensa ha pogut obrir el marcador en un u contra u, però un Pau Torres incommensurable tot el partit, ha solucionat la situació amb una gran aturada per dos cops.

Foto: Can Vidalet

L’Atlètic Lleida començava a treure el cap i la primera arribada ha acabat amb un remat a boca de canó de Konu ( el millor en atac) que s’ha trobat amb el travesser. Era el primer avís que ha fer que els locals miressin de vigilar una mica més, tot i que han continuat portant el ritme del partit amb arribades a l’àrea ben solucionades per una ferma defensa visitant.

El descans ha fet bé als lleidatans que han sortit amb un altra cara a la segona part i han començat a enviar avisos, especialment al minut 55 quan Konu escorat a mig camp i des de 30 metres ha xutat amb potencia i la pilota s’ha estavellat a la Creueta i el rebuig quasi el col·loca Samba per l’escaire , obligant al porter local a fer una gran aturada.

Foto: Can Vidalet

Els visitants han continuat marcant el ritme del partit i en una jugada de murri on Bayu s’ha trobat sol davant el porter i quan semblava que la pilota acabaria a la xarxa el porter local, en un altra gran aturada, ha aconseguit desviar a córner amb la punta del peu quan ja es cantava el gol.

Foto: Can Vidalet

D’aquí al final els locals han intentat posar una mica de pressió, però el bon treball defensiu de tot l’equip ha fet que no es tingués cap patiment i ha llançat contraatacs que no han tingut premi.

En resum típic partit d’inici de lliga en el que l’equip ha fet molt bon treball després dels dubtes de l’inici i que suma la primera porteria a zero.

Dissabte nou repte al Farrús , a les 16 hores contra el Viladecans, en partit que serà retransmès en directe per la Xarxa de televisions locals.

← Tornar
© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966