La Fundació Aspros inaugura el seu primer mural solidari, obra de la lleidatana Txus Montejano

Tel: 973 278 087
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087

La Fundació Aspros inaugura el seu primer mural solidari, obra de la lleidatana Txus Montejano

dilluns 13 de febrer 2023

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, ha inaugurat el seu primer mural solidari, dissenyat i pintat per l’artista lleidatana Txus Montejano a les instal·lacions del centre residencial Casa Nostra a Sudanell.

El mural busca plasmar l’essència de la Fundació Aspros, així com recollir els valors que caracteritzen l’organització: el respecte, la participació, la col·laboració i el compromís proactiu. A més, el mural està protagonitzat per persones que col·laboren entre elles, que s’ajuden mútuament, construint i unint les diferents peces d’un mateix trencaclosques: Una metàfora que defineix la raó de ser d’Aspros.

Un mural amb molt significat

L’obra es va iniciar el passat 2022, amb motiu del 60è aniversari de la Fundació Aspros, i s’ha culminat aquest migdia amb la participació de persones de Casa Nostra, així com de veïns i veïnes de Sudanell, els quals també han volgut formar part d’aquest acte tan simbòlic, acabant de pintar part del mural.

La Fundació Aspros clourà el seu 60è aniversari amb una festa oberta i familiar
Peu de foto: 
Helena Arnó, responsable de comunicació de Aspros, i Enric Herrera, director executiu de la Fundació (FOTO MIQUEL DE SANTIAGO)

Sudanell va ser el municipi on la Fundació Aspros va crear la seva primera residència especialitzada, Casa Nostra, l’any 1969. Des d’aleshores, s’ha buscat potenciar un vincle entre les persones que formen part de l’entitat i les que hi viuen a la localitat. A través de projectes com aquest, la Fundació Aspros espera continuar enfortint aquesta relació i generar un impacte positiu sobre la comunitat.

A més, sota el mural, es troben els noms de totes les persones que formen part de la Fundació Aspros, els quals la mateixa autora va escriure abans de començar a pintar l’obra.

← Tornar
© Fundació Aspros · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087