Inauguració exposició "Hey we are"

Tel: 973 262 185
Centre d'art La Panera
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185

Inauguració exposició "Hey we are"

dimecres 09 de setembre 2020
exposició "Hey we are"
exposició "Hey we are"

Geometria, color i tipografia directes. Així podríem definir Hey, un estudi creatiu amb seu a Barcelona, des de 2007, amb Verónica Fuerte al capdavant. Treballa majoritàriament en projectes de disseny gràfic, il·lustració i tipografia, tenint en compte tots els processos del disseny i evolucionant i adaptant-se contínuament per cercar noves idees.

Es comunica a través d’imatges directes, formes pures, colors vius, que ens recorden que la comunicació gràfica pot ser divertida, a més a més de complir la seva missió. Un llenguatge clar i directe expressat a través de diferents suports, ja siguin impresos, digitals o fins i tot artesanals.

Els projectes secundaris són imprescindibles per a l’estudi, ja que els ajuden a pensar en el disseny, lliure de pressions comercials, els ajuden a trencar els límits creatius i a seguir creixent. El disseny és un llenguatge universal, i per evolucionar cal estar sempre despert i tenir moltes ganes d’aprendre, cosa que podrem veure en aquest repàs a la seva feina. HeyShop és l’aparador més significatiu de les iniciatives personals i les expressions gràfiques de Hey. Es tracta d’una botiga física, situada al barri del Raval, en la qual podrem trobar els seus dissenys i les seves il·lustracions geomètriques, acolorides, tipogràfiques, aplicats a pòsters, bosses, roba, llibres o quaderns, amb una aposta pel contacte directe, l’experiència visual i tàctil i, en definitiva, per les relacions humanes.

A La Panera els fem un espai des de les arts visuals, amb l’objectiu de no veure-ho d’una manera aïllada (només art o només disseny), sinó de remarcar més la relació entre ambdós àmbits, i així, amb «Hey we are», presentem un repàs als seus més de deu anys de trajectòria, en què podrem veure, a través dels seus treballs, una gran passió per l’estètica i una gran cura pels detalls, un estil directe i fresc.

← Tornar
© Centre d'Art La Panera · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CENTRE D'ART LA PANERA Pl. de la Panera, 2 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 262 185