Actualitat

Condemnat per masturbar-se davant d’alumnes de la zona dels Instituts

s. diego
29-04-2016
  • Condemnat per masturbar-se davant d’alumnes de la zona dels Instituts

El veí de Lleida de 32 anys detingut dimecres passat per la Guàrdia Urbana acusat de masturbar-se davant de nens i adolescents a la zona dels Instituts va reconèixer els fets en un judici ràpid celebrat ahir al jutjat de guàrdia de Lleida, ubicat al Canyeret. L’exhibicionista va admetre els fets que li imputava el Ministeri Fiscal i va acceptar una multa de 12 mesos a raó de 5 euros diaris, la qual cosa ascendeix a una sanció de 1.800 euros.

La sanció li va ser imposada in voce pel magistrat que va celebrar el judici ràpid a les dependències del Canyeret.

Com va explicar ahir aquest diari, la Policia Local va detenir l’exhibicionista dimecres passat al matí, acusat de mostrar els genitals i masturbar-se davant de menors a la zona dels Instituts. La Guàrdia Urbana va obrir una investigació després de rebre diverses denúncies de pares d’alumnes alertant de la presència d’un home d’uns 30 anys que solia estacionar el seu vehicle al costat d’un centre educatiu ubicat al carrer Ton Sirera i que mostrava els genitals des de l’interior del cotxe i es masturbava davant de la presència de menors d’edat.

L’actitud de l’exhibicionista havia causat alarma en els últims dies a la zona dels Instituts, ja que, pel que sembla, l’home havia protagonitzat els fets en diverses ocasions i de forma molt visible. La investigació de la Policia Local va permetre identificar dies després el presumpte autor dels fets. Després de ser localitzat, se li va requerir que acudís al quarter de la Guàrdia Urbana, on li van prendre declaració. Allà, com ahir en el judici ràpid, va reconèixer els fets, segons van informar fonts judicials.

Davant de la claredat dels fets, la poca instrucció necessària i el reconeixement de l’acusat en seu policial, el jutge va decidir celebrar ahir mateix un judici ràpid que es va saldar amb l’esmentada condemna.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?