Actualitat

Creix la Mitja Marató de Tàrrega, amb 650 participants

08-05-2017
  • Creix la Mitja Marató de Tàrrega, amb 650 participants

La 17a edició de la Mitja Marató i els 10 quilòmetres Ciutat de Tàrrega van omplir ahir els carrers de la capital de l’Urgell amb més de 650 participants, uns 100 més que l’edició anterior. Alexandre Tàssies (CELinyola-Logiesport) i Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) es van adjudicar la mitja marató, mentre que Ricard Pastó (Xafatolls) i Meritxell Bonet (ind.) es van imposar en els 10 quilòmetres. Tàssies va ser el dominador clar de la mitjana, creuant la meta amb tres minuts d’avantatge sobre Javier Cebrián (CA Fraga-Baix Cinca) que va ser segon, i Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), tercer. En categoria femenina, van completar el podi Katherine Jane Chaplin (Dimension3) i Mònica Riera (Cal Terés Vidal).

En la prova curta, Josep Segura (ind.) va creuar la meta darrere de Pastó, i Josep Gardeñes (Xafatolls) va ser tercer. En categoria femenina, Anna Serra (Xafatolls) va ser segona i Judit Batalla (100x100 Fondistes Tàrrega), tercera.

La carrera, que s’emmarcava dins de les festes de maig de Tàrrega, va repetir els mateixos circuits que en l’edició anterior per a les dos proves, a causa de la gran acceptació que van tenir per part dels atletes. A banda de la carrera, també es va celebrar un concurs de grups d’animació, que van animar els corredors durant el recorregut.