Actualitat

Detinguts per robar cable a Castelldans i deixar el poble sense telèfon

SEGREcom
19-08-2015
  • Detinguts per robar cable a Castelldans i deixar el poble sense telèfon

Els Mossos d'Esquadra van sorprendre divendres passat un home in fraganti quan robava cablatge telefònic a Castelldans deixant sense subministrament durant tres dies quaranta clients d'aquesta població de les Garrigues. La matinada d'aquell dia la policia autonòmica va rebre l'avís d'un possible furt al cablatge de la xarxa telefònica de Castelldans. Diverses patrulles dels Mossos van acudir al lloc i van localitzar el tall al terme de Castelldans en direcció al Cogul. Els agents van trobar 300 metres tallats en diferents trams. Mentre inspeccionaven el lloc van trobar un home amagat entre les bardisses. Estava totalment estirat a terra i portava guants i unes tisores d'esporgar que hauria utilitzat per tallar els cables. Va ser detingut acusat d'un delicte de furt. Una altra patrulla que efectuava la recerca per una pista forestal propera va descobrir un cotxe amagat darrere d'una cabanya. El vehicle tenia les portes obertes, però no hi havia ningú a l'interior. Els agents van trobar sis telèfons mòbils, uns dels quals era del detingut, i documentació de diverses persones, guants i tisores com les que acabaven de decomissar.

Els Mossos van obrir una investigació per trobar el propietari del vehicle, que va ser detingut dilluns passat per la seua presumpta relació amb el robatori.

Aquest tipus de robatoris tenen una greu afectació a la zona, ja que deixen incomunicada gran part de la població i empreses i afecten serveis bàsics que funcionen a través de les xarxes de comunicació. Precisament, la comarca de les Garrigues ha patit en els últims mesos diversos assalts d'aquest tipus que han deixat sense subministrament de llum o telèfon diverses poblacions de la comarca.

perjudici

El robatori va provocar que 40 clients de la localitat es quedessin sense línia telefònica durant tres dies

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta