Actualitat

Expoclàssic obre amb mig centenar d’expositors

E. F
07-05-2017
  • Expoclàssic obre amb mig centenar d’expositors
  • Expoclàssic obre amb mig centenar d’expositors

El Saló Expoclàssic de Mollerussa va obrir ahir les portes amb 47 expositors, dels quals 41 pertanyen al Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme, i de sis clubs. A més, el recinte disposa d’una secció de venda de vehicles i motos de més de 25 anys amb sis expositors més. La novetat d’aquesta 22a edició ha sigut el canvi de data, ja que se celebrava al setembre i s’ha canviat per no fer-la coincidir amb altres formats similars. Joan Segura, representant territorial de l’esport a Lleida, va ser l’encarregat d’inaugurar el certamen.

La fira es complementa amb dos monogràfics dedicats al Seat 600 i a la firma italiana de motos Ducati. Avui hi ha també prevista la trobada de Motos Clàssiques, que faran un recorregut per la comarca del Pla.

Borges Motor, multitudinària

D’altra banda, la fira Borges Motor va viure ahir la jornada més multitudinària de públic per visitar l’exposició de vehicles d’ocasió al recinte del Terrall. Des de l’organització van assenyalar que la recuperació de la fira després de vint anys ha tingut molt bona acollida i els mateixos concessionaris estan contents amb els resultats obtinguts fins al moment.

Comparteix

Altres notícies del dia