Actualitat

La fiscalia sol·licita 25 anys per a l'acusat de matar la nena Alba Martí a Tàrrega

SEGREcom
24-09-2014

La fiscalia sol·licita una condemna de 25 anys de presó per a José Míchel de los Ángeles Rosado, el jove de Tàrrega de 19 anys acusat de matar la seua exnòvia Alba Martí, de tan sols 14 anys, l'octubre de l'any passat.

El Ministeri Públic considera que és autor d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament al considerar que li va assestar un total de 23 punyalades per tot el cos. També sol·licita una indemnització a la família de la víctima de 360.000 euros (120.000 per a cada un dels progenitors i 60.000 per a cada un dels dos germans).

La fiscalia considera que el 7 d'octubre del 2013 "es va dirigir proveït d'un ganivet de pesca d'11,5 centímetres de tall al domicili de la víctima i va esperar a l'ull de l'escala del replà del cinquè pis que la menor tornés a casa després de finalitzar les classes de l'escola". Així mateix, afegeix que "al sortir de l'ascensor (la víctima), de forma sorprenent, l'acusat es va abalançar amb el ganivet a la mà".

La jove va fugir pujant l'escala, segons l'escrit d'acusació, on va quedar atrapada (...), li va assestar dos punyalades a l'abdomen i, a continuació, la va degollar. Llavors, sabent que estava viva, la va baixar fins al domicili (...) i la va començar a apunyalar de nou", fins a un total de 23 punyalades.

Fiscalia afegeix que "es va rentar les mans, se'n va anar a casa seua, es va dutxar, es va canviar de roba i va amagar el ganivet en un armari".

També considera que "va actuar en plenitud de facultats mentals, sense patir cap trastorn o malaltia mental".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?