La II Cursa entre Vinyes, amb 160 atletes i fi solidari

SEGREcom
20-10-2015
  • La II Cursa entre Vinyes, amb 160 atletes i fi solidari

Roger Valls i Magdala Navarro, en la distància de 16 km, i Domingo García i Adriana Martins, en la de 8 km, van ser els guanyadors, en les seues respectives categories masculina i femenina, de la II Cursa entre Vinyes que es va disputar diumenge passat. La prova va ser organitzada per GoGoGoRunners i el reconegut enòleg Tomás Cusiné, els cellers del qual són al Vilosell, comptant amb una participació de 160 atletes, tant corredors com els que preferien fer els itineraris caminant.

La prova tornava a tenir un vessant solidari, ja que col·labora de nou amb la Fundació Catalana de Lupus, una malaltia crònica, autoimmune i sistèmica que pot afectar pràcticament qualsevol part del cos.

Part de la recaptació de les inscripcions es va destinar a la investigació d'aquesta malaltia i l'organització va habilitar una fila zero per a donacions. L'organització també va preparar un concurs de fotografia per Instagram, Twitter i Facebook.

La Cursa entre Vinyes forma part del Circuit del Vi, que aquest any també ha comptat amb la Cursa Cara Nord entre Vimbodí i Poblet, que va recaptar 371 euros per a la Fundació Catalana de Lupus. A partir del 2016, el Circuit del Vi comptarà amb una tercera prova, la Cursa Nocturna Castell del Remei-Penelles.