Actualitat

Roben vint tremuges d'un metre cada una en una granja d'Alcarràs

r. ríos
18-08-2015
  • Roben vint tremuges d'un metre cada una en una granja d'Alcarràs

Una granja en construcció d'Alcarràs ha viscut aquest cap de setmana un sorprenent robatori. I és que els lladres s'han emportat una vintena de tremuges de gran mida, destinades a l'alimentació dels animals. Els propietaris de l'explotació, situada a la partida del Barranc del Llop (una zona limítrofa ja amb el terme municipal de Fraga), sospiten que els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge.

Ells ho van descobrir aquest dilluns al matí, quan van arribar a la granja per començar la jornada laboral. Va ser llavors quan van descobrir que faltaven 20 d'aquests dipòsits, que tenen un metre d'alçada i uns 50 centímetres de diàmetre aproximadament. Consten d'un con invertit de plàstic i un cilindre i una plataforma d'alumini situats a la part inferior. Cada un d'aquests estris està valorat en uns 220 euros, per la qual cosa el total del botí ascendeix a més de 4.000, a la qual cosa cal sumar els danys causats en els sistemes d'ancoratge. "Sabien el que venien a buscar i van haver d'emportar-se-les en un camió", van explicar aquest dilluns a aquest diari els propietaris de la granja. De fet, creuen que aquestes peces no tenen sortida al mercat negre i que, probablement, el robatori estava fet per encàrrec d'algun granger. Els amos de l'explotació han denunciat els fets davant de la Policia Local d'Alcarràs. Ara, els agents estan visionant les imatges de les càmeres de videovigilància instal·lades en diferents carrers del municipi per poder avançar en la investigació i poder trobar-ne els autors.

Al tancament d'aquesta edició no s'havien produït detencions relacionades amb aquests fets.

Precisament la setmana passada, els sometents de les comarques de Ponent, entre els quals el d'Alcarràs, es congratulaven que en tres anys de patrullatge (ara amb menys intensitat) els robatoris havien experimentat un descens.

sospites

També van destrossar els sistemes d'ancoratge i els amos sospiten d'un robatori per encàrrec

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta