Actualitat

Sant Ermengol supera els 70.000 visitants i aconsegueix un nou rècord

SEGREcom
19-10-2015
  • Sant Ermengol supera els 70.000 visitants i aconsegueix un nou rècord

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell va tancar ahir l'edició del 2015 superant el seu propi rècord de participació, establert l'any passat. En total, segons va informar ahir l'ajuntament de la capital de l'Alt Urgell, més de 70.000 persones es van atansar entre dissabte i diumenge al recinte firal, la qual cosa confirmava l'èxit de públic del certamen i la seua posició com a fira de referència al Pirineu.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica de l'ajuntament, Mireia Font, va afirmar que "estem molt satisfets del funcionament de la fira, especialment per la bona acceptació de les activitats proposades", i va afegir que "les volem continuar consolidant de cara a pròximes edicions, de manera que volem apostar per continuar introduint noves activitats, continuar innovant i, en definitiva, seguir sent un referent al territori".

La nova distribució de les parades dels marxants pels carrers de la Seu d'Urgell ha estat un dels elements més ben valorats de l'edició d'aquest any de Sant Ermengol, ja que ha facilitat la mobilitat dels visitants. El consistori també va voler destacar la gran afluència de turistes a la ciutat durant els dos dies del certamen, que van omplir durant el cap de setmana restaurants i hotels.

La segona jornada de la fira es va tancar amb l'entrega de premis del concurs popular de formatges del Pirineu, una de les novetats del certamen d'aquest any, que es decidia amb el vot emès per cada visitant a favor del formatge que més li havia agradat. El guardó va recaure en Casa Mateu de Surp, al Pallars Sobirà. Els responsables del formatge guanyador van ser obsequiats amb un "Diploma de Medalla d'Or-Concurs Popular", mentre que entre els votants es va sortejar un lot de cinc quilos de formatge.

 

consolidació

El consistori celebra la bona acollida de les activitats organitzades i n'anuncia més per al 2016

 

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta