Actualitat

Tercer atac dels gossos salvatges contra un ramat d'ovelles a Seròs

SEGREcom
21-11-2014
  • Tercer atac dels gossos salvatges contra un ramat d'ovelles a Seròs

"Sento una indefensió total. Ha sigut el tercer atac que pateixo en dos setmanes i encara n'hi pot haver més." Així de desconsolat es mostrava ahir Ramon Agustí, pastor de Seròs, després d'un nou atac de gossos salvatges al seu ramat d'ovelles. En aquesta ocasió, la matinada d'ahir, els gossos van matar una ovella i en van ferir una altra. "Calculo que els danys ja superen els 25.000 euros pels 223 animals morts entre els tres atacs", va dir el ramader.

Els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc per tal de formalitzar la denúncia i recollir proves. En aquesta ocasió, els gossos van tombar la tanca per accedir al corral. El pastor deixa des de fa uns dies les ovelles en un recinte envoltat amb tanques per evitar que s'ofeguin en cas que siguin atacades, com va passar en la primera ocasió. Ramon Agustí també va afegir que "són gossos molt llestos, actuen com els llops i crec que fins i tot maten per plaer".

Per la seua part, els Agents Rurals continuaven ahir amb la recerca de la bandada. Són quatre gossos i dissabte ja van localitzar-ne el cau, d'on dilluns van capturar quatre cadells vius que han estat traslladats a la gossera d'Alcanó i esperen ser acollits per famílies. Al seu torn, l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena, va afirmar que "hi ha molts gossos abandonats a la zona pels seus propietaris".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta