Actualitat

Un incendi calcina un taller de cotxes al polígon El Segre

SEGREcom
11-12-2014
  • Un incendi calcina un taller de cotxes al polígon El Segre

Un incendi va calcinar ahir dos furgonetes i part de la teulada del taller del concessionari Autodalser Dalmau (de Skoda i Volkswagen industrial), situat al polígon El Segre. La intensa fumarada, visible des de diversos punts de la ciutat, va afectar també uns altres sis vehicles. Malgrat que les causes encara s'investiguen, tot apunta que podria tractar-se d'un curtcircuit en un dels dos vehicles calcinats, ja que el foc es va originar en aquest punt i cap treballador era a l'interior.

Els fets van succeir pocs minuts després de les tres de la tarda, quan el taller i el concessionari estaven tancats, la qual cosa va evitar que el foc es propagués. Van ser empleats de la nau limítrofa els que van alertar els serveis d'emergències al veure el fum que sortia. Fins al lloc es van desplaçar vuit dotacions dels bombers, així com diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, que van tallar el carrer Josep Baró i Travé, i dos ambulàncies del SEM. Malgrat la intensa fumarada, no es van registrar ferits ni tampoc va ser necessari evacuar empleats d'altres empreses properes, encara que l'incendi va generar una gran expectació i molts treballadors es van concentrar davant el concessionari afectat.

El foc va afectar directament dos furgonetes, que van quedar destruïdes, i la intensa calor que es va generar va fondre part de la teulada, de plàstic, la qual cosa va ocasionar un forat pel qual sortia la fumarada.

Els bombers van donar per aturat l'incendi una hora després i van ventilar i remullar les instal·lacions fins passades les cinc de la tarda.

Comparteix

Altres notícies del dia