3a edició del concurs Piano Ricard Viñes Kids and Youth

REDACCIÓ
29-06-2022
  • 3a edició del concurs Piano Ricard Viñes Kids and Youth
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

El concurs adreçat a joves promeses té caràcter bianual perquè s’alterna amb el concurs destinat a adults, però degut a la COVID-19, l’any 2020 la XXIV edició del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes destinat a adults de 18 a 32 anys no es va poder celebrar i va tenir lloc durant el 2021, per tant, la tercera edició del Kids and Youth que hauria d’haver-se realitzat l’any passat, se celebra enguany.

Aquesta  edició  s’adreça a joves promeses del piano que concursaran distribuïts en tres categories, (fins a 11, 14 i 17 anys):

I Categoria (nascuts l’any 2011 i posteriors)
II Categoria (nascuts el 2008, 2009 i 2010)
III Categoria (nascuts el 2005, 2006 i 2007)

En aquesta 3a edició s’han inscrit 27 concursants en total, entre infants i joves de tot Catalunya, Espanya i una bona representació de països estrangers com França, Itàlia, Alemanya, Romania, Suïssa i Estats Units que arriben a la nostra ciutat amb l’objectiu de mostrar el millor d’ells mateixos amb les seves interpretacions, emmirallats per les figures de Ricard Viñes i d’Enric Granados.

Les proves que es duran a terme a la sala 2 de l’Auditori es concentraran en divendres 1 de juliol, matí i tarda, i dissabte 2 de juliol pel matí. Les proves estan obertes a tota la ciutadania i també seran retransmeses per streaming així com el concert inaugural i el lliurament de premis.

El lliurament de premis de les 3 categories tindrà lloc el dissabte 2 de juliol a les 19h, a la sala de cambra, en un acte obert al públic, prèvia recollida d’invitació a la taquilla de l’Auditori. En aquest acte els guanyadors de cada categoria oferiran una breu actuació.

El Concurs compta amb el patrocini de l’empresa de la ciutat GLS Prefabricats; de la Sra. Carme Grasa, qui va dirigir durant una llarga temporada el Conservatori Municipal, i de la Sra. Paquita Cortada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta