40 vehicles i 80 pagesos es desplacen a Barcelona en marxa lenta per reclamar ajuts per l'incendi del juny

LLEIDACOM / Sònia Cascón
14-08-2019
  • 40 vehicles i 80 pagesos es desplacen a Barcelona en marxa lenta per reclamar ajuts per l'incendi del juny

Una vuitantena de pagesos afectats per l'incendi del passat mes de juny a Ribera d'Ebre i Ponent s'han desplaçat aquest matí en marxa lenta amb un total de 40 tractors des de Lleida a Barcelona per l'Autovia A-2, fins arribar a la seu de la Conselleria d'Agricultura. Els pagesos reclamen ajudes per 'fer front a les pèrdues que el foc va provocar a les seves explotacions'.

Pere Roqué, President d'Asaja Lleida ha explicat a Lleida.com que, 'necessitem ajudes directes, perquè hi ha pagesos que degut a aquest gran foc que vam patir, ho han perdut tot'. Roque ha manifestat que, 'quan es faci balanç a les diferents cooperatives afectades, notarem un greu descens en la producció'.

Els pagesos que han participat d'aquesta marxa lenta, esperen ser rebuts per la Consellera d'Agricultura, Teresa Jordà per poder-li traslladar les seves reivindicacions.

Recordem que el gran incendi del juny pasat va calcinar unes 1.900 hectàrees i va afectar 190 propietaris de Ponent d'explotacions de Maials, Llardecans, Bovera i la Granadella.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta