5a edició de la Cursa Nocturna del Castell del Remei

REDACCIÓ
Publicat: 
31-05-2022
Actualitzat: 31-05-2022 12:02
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 5a edició de la Cursa Nocturna del Castell del Remei
    Peu de foto: 
    Castell del Remei

Dissabte 11 de juny, a les 21.30 hores, la tradicional sirena de la finca Castell del Remei  donarà el tret de sortida de la 5a edició de la Cursa i Caminada Nocturna del Castell del  Remei, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus.

La cursa consta de dues distàncies: 9 km caminant o corrent i 13 km, a partir de 14 anys, només corrent.

Les inscripcions -a un preu únic de 15 euros i de 10 € per als menors de 14 anys- s’efectuen mitjançant el web www.castelldelremei.com i inclouen bossa del participant,  ampolla de vi Castell del Remei per a tots els corredors majors d’edat, samarreta oficial de la cursa per a tots els corredors menors d’edat, sopar a base de llonganissa a la brasa amb pa i oli amb degustació de vi per als adults i refresc per als menors, i l’opció de participar en el sorteig de regals. Els acompanyants o visitants podran sopar -mai en detriment del participant- previ pagament de 12 euros per un tiquet de consumició a la barra que es pot reservar prèviament.

L’esdeveniment -organitzat per la Fundació Castell de Remei i emmarcat en el Circuit  del Vi- combina esport, salut, natura i enoturisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Penelles, Noel Alimentària, Aramark, Olis Borges i Fruites Font. La gestió tècnica està a càrrec de l’Associació Esportiva Ekke.

A més de la inscripció, es pot col·laborar solidàriament amb la Fundació Catalana de Lupus adquirint el dorsal 0, fent una donació directa a l’entitat o bé comprant butlletes per al sorteig de regals entre els qual hi ha una nit per a dues persones en habitació doble al Vilosell Wine Hotel, samarreta signada pel pilot Isidre Esteve, samarretes del F.C. Barcelona signades per jugadors de la plantilla del primer equip, material esportiu, discos dels grups musicals Bredda i Uënsdei, vi i visites guiades amb degustació de vins als cellers, llibres, oli...

Amb motiu de la cursa, l’activitat a la històrica finca començarà a les 18.00 hores amb l’entrega de dorsals, de l’obsequi i de la bossa del corredor. A partir d’aleshores hi haurà sengles exhibicions de modelisme: naval al llac i  d'automodelisme crawler ràdio-control al costat del Passeig del Reguer. Així mateix, L’enoteca La Casa dels Vins es mantindrà oberta fins a les 21.00 hores. I, a partir de les 23.00 hores, se servirà la llonganissada a la fresca amb degustació de vins del celler. L’hora de tancament de la meta serà a les 24.00 hores,  quan es procedirà al sorteig de regals i entrega de premis.

Comparteix

També t'interessarà