8.400 alumnes assisteixen a les audicions escolars de l’Auditori

REDACCIÓ
Publicat: 
02-05-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 8.400 alumnes assisteixen a les audicions escolars de l’Auditori
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

8.400 alumnes han assistit a les audicions escolars de l’Auditori Municipal Enric Granados que va finalitzar divendres passat amb dues sessions de l’espectacle “Un Bosc de Sons” de la companyia lleidatana Artixoc. Un espectacle que es va poder veure també dissabte dins de la programació de LaTemporada.

L’Auditori Municipal Enric Granados i el Servei d’Educació de la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes han programat, un any més, el cicle d’audicions escolars, amb sessions per a alumnes des d’educació infantil fins a l’ESO.

El cicle ha constat de 8 audicions, i s’han portat a terme  20 sessions. Un total de 8.400 d’alumnes de centres educatius de Lleida i voltants, d’edats compreses entre els 4 i els 14 anys, han gaudit d’una programació engrescadora.

Els espectacles programats en aquest cicle han estat:  Viatge a l’Illa de Man (de la companyia lleidatana Artixoc), L’Orquestra Simfònica (del Conservatori Municipal de Música de Lleida), Un viatge per les danses del món (de la Banda Municipal de Lleida), Pere i el Llop (del Ballet de Barcelona i LleidaArt Ensemble); Percussió Llatina (de la companyia Artixoc), El rock Simfònic (de la Banda Municipal de Lleida), El Carnaval dels Animals (de LleidArt Ensemble) i Un bosc de sons (de la companyia Artixoc).

El Cicle d’Audicions Escolars és una activitat inclosa dins el programa municipal “Educació a l’abast”, que inclou el conjunt d’activitats que s’ofereixen per als centres educatius, tant des de les diferents regidories i equipaments de l’Ajuntament de Lleida, com per part d’entitats privades i institucions educatives. Cal destacar que les audicions estan obertes a col·lectius de persones en risc d’exclusió social a través del programa Apropa Cultura.

 
Comparteix

També t'interessarà