Acaba el Festival Marges de Corbins consolidant-se entre el circuit de festivals musicals

REDACCIÓ
30-08-2021
  • Acaba el Festival Marges de Corbins consolidant-se entre el circuit de festivals musicals
  • Acaba el Festival Marges de Corbins consolidant-se entre el circuit de festivals musicals

El Festival de Música Marges de Corbins ha posat punt final a la seva segona edició. Aquest diumenge al vespre, la cantautora barcelonina Carla Gispert va oferir el darrer concert amb aforament complet a la platgeta del parc del riu del municipi del Segrià.

Des de l’organització del festival es mostren satisfets “per haver aconseguit consolidar la nostra proposta cultural de proximitat, sabent combinar la música i l’entorn natural com a trets diferencials per a ser un referent en el circuit de festivals catalans”. Així ho han afirmat des de l’equip artístic, qui han afegit que “malgrat les restriccions de la covid-19, l’acollida i desenvolupament del Festival ens encoratja a dur a terme una tercera edició”. En aquest sentit, no han amagat l’emoció que suposarà organitzar l’esdeveniment l’estiu que ve, ja que “si diem adéu definitivament a la pandèmia, podrem dur a terme un Marges que abraçarà noves idees i propostes més enllà de la música”.

Al seu torn, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha agraït l’esforç de l’organització “per fer una segona edició que ja ha arrelat al territori i que és un exemple de compromís amb el sector cultural i amb la ciutadania, per oferir una alternativa cultural al territori”. En aquest sentit, Verdú considera que amb el Marges “s’hi poden emmirallar altres municipis per fer certàmens que atreguin un ventall de públic ampli, aprofitant l’entorn únic de les terres de Ponent”.

La segona edició del Festival Marges s’ha dut a terme durant el mes d’agost amb èxit de públic en cadascun dels tres concerts oferts, acollint públic de fora de les fronteres lleidatanes.

Comparteix

També t'interessarà