Acaben les obres del nou camp de futbol 7 de les Borges

REDACCIÓ
22-12-2021
  • Acaben les obres del nou camp de futbol 7 de les Borges
  • Acaben les obres del nou camp de futbol 7 de les Borges
  • Acaben les obres del nou camp de futbol 7 de les Borges

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha anunciat la fi de les obres de construcció del nou camp de futbol 7 del municipi, que ja està llest per acollir partits i entrenaments de futbol. Els treballs han tingut un cost de 198.078 euros, IVA inclòs i han consistit en l'adequació d'aquest terreny annex al Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa per construir-hi un nou camp de futbol 7, que d'ara endavant servirà per alleugerir la concurrència del camp de futbol 11, on tenen lloc molts entrenaments i partits.

Aquest divendres es van acabar de col·locar les porteries, el darrer element per donar per concloses les obres, i es va dur a terme l’entrega de les claus d’aquest nou recinte esportiu, que se suma al Camp de Futbol Ramon Espasa i al nou circuit de pump track, inaugurat aquest mes de novembre.

Un projecte que dona continuïtat a un gran complex esportiu

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, s’ha mostrat molt satisfeta de “poder donar continuïtat a aquest gran complex esportiu que estem creant a les Borges”, i també “d’emprendre accions per donar resposta a les necessitats de les persones esportistes i aficionades a l’esport al nostre municipi, que d’ara endavant tindran més flexibilitat horària per poder jugar, ja que es podran repartir en dos camps diferents”.

Igualment, Palau ha refermat la intenció del consistori de continuar apostant per aquesta zona per desenvolupar un espai públic dedicat a la pràctica de tota mena d’esports, i en aquest sentit, ha avançat que en l’aprovació inicial del pressupost 2022 s’hi contempla la compra d’un terreny annex al nou camp de futbol 7 per, en un futur, continuar ampliant l’oferta esportiva borgenca.

Una inauguració que haurà d’esperar per la situació sanitària

Per la seva banda, la regidora d’Esports del consistori borgenc, Maricel Viladoms, ha explicat que està previst que en les pròximes setmanes, si la situació sanitària ho permet, es dugui a terme un acte d’inauguració de l’espai, que estava prevista de fer-se una vegada acabessin les obres, però ha hagut de ser posposada a causa dels índexs creixents de Covid de les darreres setmanes arreu del país i de les noves restriccions imposades pel govern per contenir l’avenç de l’òmicron.

Aquest nou espai esportiu de les Borges aprofitarà inicialment els equipaments del Camp de Futbol Ramon Espasa, com és el cas dels vestidors, tot i que el consistori no descarta plantejar en un futur la construcció d'uns vestidors propis per al camp de futbol 7. Igualment, l'espai compta amb un aparcament propi, que se situa a la zona posterior de l'actual camp Ramon Espasa i del circuit de pump truck.

Comparteix

També t'interessarà