Acció per recaptar fons a favor de Josep Pàmies

REDACCIÓ
07-12-2018
  • Acció per recaptar fons a favor de Josep Pàmies

L’associació Dolça Revolució ha convocat per al pròxim 14 de desembre un acte solidari a Lleida per recaptar fons a favor de Josep Pàmies, que dirigia aquesta associació fins al passat 29 d’octubre, i poder sufragar la multa de 600.001 euros imposada per la Generalitat per l’organització d’una conferència a Balaguer que prometia “curar” l’autisme mitjançant la ingesta de clorit de sodi. L’esdeveniment, que està previst que tingui lloc en un centre de formació i teràpies del barri de Cappont, consistirà en un concert nadalenc i un aperitiu. Els assistents hauran de pagar vuit euros.

Aquests actes s’han celebrat en diverses localitats de tot Espanya i estava previst que el pròxim tingués lloc demà a Sant Pere de Ribes. Tanmateix, l’ajuntament d’aquesta localitat de la comarca del Garraf ha denegat el permís perquè es faci aquesta jornada solidària i l’organització en busca una altra ubicació.

El departament de Salut, que ja va advertir Pàmies que podria afrontar una sanció de fins a un milió d’euros, considera que l’horticultor ha infringit la Llei de Garanties i Ús Racional dels Medicaments a l’informar el públic sobre una substància química que va ser declarada il·legal per al seu ús terapèutic l’any 2010 pels seus efectes adversos a la salut. Pàmies s’ha negat a pagar la multa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta