Acord de col·laboració entre l'IMO i la Coordinadora de Gent Gran i Voluntariat Sènior

REDACCIÓ
Publicat: 
05-02-2023
Actualitzat: 05-02-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Acord de col·laboració entre l'IMO i la Coordinadora de Gent Gran i Voluntariat Sènior
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El regidor d’Ocupació i Responsabilitat Social i Horta de l’Ajuntament de Lleida i president de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, (IMO), David Melé, i el president i representant de la Coordinadora de Gent Gran i voluntariat Sènior, Josep Llurba, han signat un acord de col·laboració per tal d’endegar un projecte de Mentoria Sociolaboral.

L’IMO inicia aquest any un projecte de Mentoria Sociolaboral que consisteix en  què una persona, voluntàriament, empra la seva experiència laboral i trajectòria de vida per donar suport i acompanya altres persones que es troben en situació de recerca de feina. L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat i per tant, una millora de la seva qualitat de vida. En aquesta línia, s’han signat diversos protocols de col·laboració amb diferents entitats del territori, entre les quals es troba la Coordinadora de Gent Gran i voluntariat Sènior. El regidor David Melé, ha explicat que “el projecte neix de la necessitat que els ciutadans que estan buscant noves oportunitats laborals puguin desenvolupar habilitats d’una forma més informal i personalitzada, tot promovent la participació i implicació de la ciutadania”.

El Projecte de Mentoria Sociolaboral està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals que tenen com a objectiu promoure l’ocupació i el desenvolupament econòmic local.

Comparteix

També t'interessarà