Activen aquest dijous dos nous radars de tram a l'A-2 a l'Anoia

REDACCIÓ
15-05-2019
  • Activen aquest dijous dos nous radars de tram a l'A-2 a l'Anoia

Trànsit posarà en funcionament demà un doble radar per tram a l’A-2 entre Jorba i Argençola, el segon d’aquests dispositius en aquesta autovia després del que es va instal·lar entre Tàrrega i Vilagrassa el desembre del 2017. El nou radar s’activarà en sentit Barcelona sobre un tram de 5,96 quilòmetres i l’altre en sentit Lleida per controlar la velocitat en uns altres sis quilòmetres.

En aquest sentit, l’objectiu és “reduir la velocitat excessiva o inadequada per millorar la seguretat viària”, així com “cobrir de forma efectiva tot el tram d’una via”. Amb aquests dos nous radars de tram, ja són més de 146 els quilòmetres de carreteres catalanes controlats per trenta dispositius d’aquesta classe, que registren les matrícules i calculen la velocitat mitjana de cada vehicle en funció del temps de recorregut.

Segons Trànsit, aquest mecanisme permet “prolongar l’efecte de reducció de velocitat durant diversos quilòmetres”. Les carreteres lleidatanes disposen de quatre radars de tram, a l’A-2 i l’N-230.

Comparteix

També t'interessarà