Adelaida Moya i Taulés presidirà el Pregó de la Festa de Moros i Cristians d'aquest any a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-05-2024
Actualitzat: 03-05-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Adelaida Moya i Taulés presidirà el Pregó de la Festa de Moros i Cristians d'aquest any a Lleida
    Peu de foto: 
    MIC Lleida

Adelaida Moya i Taulés, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, presidirà el Pregó de la Festa de Moros i Cristians d'aquest any. Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1972, Moya i Taulés és periodista i gestora cultural. Ha ocupat càrrecs com a regidora i coordinadora de Comunicació, Participació i Joventut a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Assumeix l'actual posició a la Generalitat des de 2021.

El Pregó Concert, que marcarà l'inici de les activitats de l'associació d'aquest mes de maig, se celebrarà a les 12.00 hores a la nau central de la Seu Vella. Les festivitats culminaran amb el Cap de Setmana Fester, destacant les Ambaixades del dissabte 18 i la gran Festa de Moros i Cristians amb les desfilades i la batalla del diumenge 19.

Ilerband, banda de carrer de Lleida, dirigirà el concert, acompanyant una vegada més als festers i festeres en les seves celebracions. Amb un repertori variat, inclourà peces com el tradicional "Chimo", del compositor Josep Maria Ferrero Pastor, així com "Yurida", d'Azael Tormo Muñoz, l'himne de l'Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà