Afirma que el nòvio la va violar i pegar amb un vas i ell diu que és un muntatge

A. GUERRERO
01-11-2019
  • Afirma que el nòvio la va violar i pegar amb un vas i ell diu que és un muntatge

Una dona va assegurar ahir davant de l’Audiència de Lleida que el seu nòvio la va obligar a mantenir relacions sexuals i ell la va agredir amb un vas al cap mentre l’amenaçava dient-li “que m’agrediria a la cara perquè ho recordés tota la vida”. En canvi, l’acusat, que està en presó preventiva, va assegurar que tot és un muntatge de la dona per aconseguir ser regularitzada. Tant l’acusat com la denunciant són nascuts al Marroc i els fets es van produir el juliol de l’any 2018 en un hostal. La dona va sortir corrents i cridant de l’habitació amb dos cops al cap.

La Fiscalia i l’acusació particular van sol·licitar una condemna de 12 anys de presó, 11 per l’agressió sexual i un any per maltractament amb els agreujants de gènere i parentiu. Per la seua part, la defensa va demanar l’absolució i va assegurar que la denunciant pot estar relacionada amb el cas de la vintena de dones investigades per posar suposadament denúncies falses de maltractament per aconseguir papers de residència.

La fiscal va afirmar que la dona sempre ha mantingut la mateixa versió mentre que l’acusat va assegurar inicialment que eren parella i, posteriorment, que era una prostituta. Els pèrits creuen que el relat de la dona és creïble.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?