Afrucat arriba a un acord amb Exquisitarium per alimentar els treballadors del camp en cas de confinament

REDACCIÓ
06-05-2020
  • Afrucat arriba a un acord amb Exquisitarium per alimentar els treballadors del camp en cas de confinament

Afrucat, Associació Empresarial de Fruita Catalunya, ha arribat a un acord amb l'empresa de plats cuinats Exquisitarium per oferir una solució de plats cuinats als treballadors del camp en cas que es donés algun cas de Coronavirus i es trobessin confinats i aïllats durant la quarantena.

Segons Manel Simon, director general d’Afrucat, “cal preveure la possibilitat de que algun dels treballadors del camp es contagiï durant aquesta campanya i, tot i que s'estan preparant allotjaments per a que puguin complir la quarantena, hem pensat que era necessari comptar amb un partner especialitzat per poder alimentar els treballadors malalts d’una manera saludable, econòmica i segura”.

Cada menú està pensat com un plat únic equilibrat amb tota l’aportació energètica necessària per un preu de 3 euros. L’oferta inclou menús vegans i menús sense gluten.

Esquisitarium és una empresa catalana ubicada a Turb (Oliana) especialitzadaen menús i plats cuinats de qualitat, amb assortit variat, menús personalitzats i un protocol de prevenció contra la COVID19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?