Afrucat substitueix les missions comercials tradicionals en actuacions en línia

REDACCIÓ
28-01-2021
  • Pla sencer del director general d'Afrucat, Manel Simon
    Peu de foto: 
    Manel Simon, director general d'Afrucat

Afrucat, Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, ha reinventat les missions comercials que duia a terme cada any i les ha substituït per actuacions comercials online. Per als propers mesos, es preveu organitzar tres accions consistents en entrevistes comercials B2B en línia. Els mercats objectius d’aquestes 3 accions són:

  • Març. L’Àfrica Occidental: Costa d’Ivori i Camerún
  • Abril. La Índia
  • Setembre. Els Països Escandinaus (Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia)

Els destins s’han seleccionat a partir de les necessitats manifestades pels associats d’Afrucat i han estat valorades i seleccionades pel Comitè d’Internacionalització de l’entitat. Per a dur a terme aquestes missions, Afrucat comptarà amb la col·laboració de diferents partners i consultors especialitzats i preferiblement establerts i amb oficines pròpies als països de destí i amb ampli coneixement dels seus mercats. Les actuacions als mercats africà i indi seran exclusives per als associats de l’entitat i, la primera, s’organitzarà directament des d’Afrucat, mentre que la segona es durà a terme an col·laboració amb el Departament d’Agricultura, a través de Prodeca i ACCIÓ.

L’acció a països Escandinaus estarà oberta a qualsevol empresa del sector que hi pugui estar interessada.

Actuació B2B Àfrica Occidental: Costa d’Ivori i Camerún

Demà, dia 28 de gener, es durà a terme la primera convocatòria i sessió informativa en línia per a les empreses associades a Afrucat interessades en els mercats de l’Àfrica Occidental.

L’objectiu de la sessió és apropar i donar a conèixer les oportunitats d’exportació als països objectiu de l’actuació així com també explicar la dinàmica en què consistirà la pròpia actuació i resoldre dubtes que pugueu tenir. Carrer del Corregidor Escofet,64 Edifici Espai Fruita. 25005 Lleida T +34 973 22 01 49 www.afrucat.com www.fruita.cat Aquesta primera actuació consistirà en reunions B2B en línia amb importadors i distribuïdors.

L’actuació inclou la identificació dels clients potencials i l’organització de videoconferències entre l'empresa i aquests clients a través d’una agenda personalitzada. Per assegurar l'èxit de les reunions virtuals, s'ha previst que per a cada reunió una persona de consultora es desplaci a les oficines del client potencial.

D'aquesta manera es pretén evitar imprevistos i assegurar el correcte desenvolupament de cada reunió. Es preveu que cada empresa pugui tenir aproximadament entre 7- 8 reunions per país. Manel Simon, director general d’Afrucat: “Malgrat les dificultats per viatjar, les nostres empreses necessiten seguir millorant en la seva internacionalització i obrint-se a nous mercats. Pensem que aquesta pot esdevenir una fórmula interessant de trobar nous clients i valoritzar més la nostra fruita a través de l’exportació”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta