Agents Rurals denuncien un home per atonyinar un senglar

ACN
Publicat: 
13-10-2022
Actualitzat: 13-10-2022 17:49
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Agents Rurals denuncien un home per atonyinar un senglar
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Els Agents Rurals han denunciat un home a Cardedeu (Vallès Oriental) com a presumpte autor d'un maltractament animal. L'home apareix en un vídeo que ha arribat a mans del cos on se'l pot veure agafant un senglar per les potes i colpejant-lo contra la pala d'un tractor. Després de deixar-lo estabornit l'aguanta trepitjant-li el cap amb el peu. Les imatges estan gravades en un camp del municipi on apareixen diversos seglars entre els tractors dels pagesos. La persona que enregistra les imatges i d'altres que també hi apareixen se'n riuen i animen la persona denunciada a donar cops al cap de l'animal. També demanen que algú porti un ganivet per degollar els senglars.

Les imatges, que en les darreres hores han circulat per xarxes socials i grups de whatsapp, van arribar a mans d'un agent del cos dels Agents Rurals el dimarts. Va ser llavors quan es van donar instruccions perquè s’investiguessin el fets i s’identifiquessin els responsables. L'endemà, dimecres, ja es va poder ubicat els lloc dels fets i també identificar l'autor.

Agents Rurals també ha posat el cas en coneixement de la fiscalia de Medi Ambient per si hi pot haver indicis de delicte. Des del cos es recorda que la captura de fauna cinegètica s’ha de fer o bé a través de la caça o a través de paranys i sempre intentant evitar al màxim el patiment animal.

Comparteix

També t'interessarà