Agramunt obre el mercat per a alimentació i horticultura

REDACCIÓ
21-04-2020
  • Agramunt obre el mercat per a alimentació i horticultura

Agramunt recuperarà demà dimecres el mercat setmanal, que el consistori va suspendre en els primers dies de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. Ho farà només amb parades d’alimentació i amb brots i materials per als horts, tot provinent de productors locals i extremant les mesures de precaució per evitar contagis. El mercat setmanal funcionarà al matí, de 10.00 a 13.00 hores, i es regularà l’afluència de visitants.

El mercat d’Agramunt se sumarà així a altres localitats com Tàrrega, el mercat setmanal del qual s’ha mantingut tot aquest temps i es dedica també a alimentació i materials per a l’horticultura. També ho fa Guissona des de fa dos setmanes.

La venda de brots per a horts, pròpia dels mesos de primavera, arriba setmanes després que la Generalitat aixequés la prohibició de conrear-los excepte en el cas d’agricultors que ho fessin com a activitat econòmica. A l’haver revocat aquesta ordre, persones que es cuidaven d’horts, ja fos en finques pròpies o bé en horts urbans municipals, han pogut tornar-hi sense vulnerar les normes sobre confinament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta